top of page

La Passerelle : verhuur en montage van een groot aantal steigers

La Passerelle werkt met materiaal van hoge kwaliteit en heeft als toeleverancier Layher, marktleider in Europa op het gebied van steigers.

Deze onderneming is al meerdere malen onderscheiden voor zijn technische innovaties.

De geavanceerde steigers zijn voorzien van een hoge productcertificering. Ze zijn praktisch in gebruik en zijn flexibel en snel te monteren.

Veiligheid en expertise zijn belangrijke waarden in de steigerbouw

Voor het werken op hoogte is het noodzakelijk om de geldende normen en regels te respecteren. Om op hoogte en op verschillende verdiepingen te kunnen werken, is het vereist dat uw steigers zowel goed op de grond zijn bevestigd als aan het gebouw. Als u gebruikmaakt van de diensten van La Passerelle voor het monteren of demonteren van uw steigers bent u ervan verzekerd dat de bouwvakkers en werklui die aanwezig zijn op uw bouwplaats altijd op een veilig platform hun werk kunnen doen.

LA PASSERELLE STELT VOOR UW BOUWPLAATS TER BESCHIKKING:

Steigers van het gerenommeerde merk Layher

Stellages met steigerbuizen

Stellages met geïntegreerde trappen voor kleine klussen

Loopbruggen om verplaatsingen op het werk te vergemakkelijken

Veiligheidsnetten om het vallen van personen of voorwerpen te voorkomen

Het team van La Passerelle ziet erop toe dat uw bouwplaats goed en veilig wordt ingericht. Dat doen wij door passend materiaal te leveren dat het werken op hoogte mogelijk maakt, al naar gelang uw behoeften. Of u nu een particulier, een zelfstandige, een werkman of een bouwvakker bent; La Passerelle zorgt ervoor dat u tijd en moeite bespaart en staat tegelijkertijd ook garant voor uw veiligheid.

WERK SAMEN MET EEN BETROUWBARE EN SOLIDE PARTNER. REGEL METEEN DE HUUR OF MONTAGE VAN STEIGERS.

bottom of page