top of page

La Passerelle : de ideale partner voor alle steigerbouw

Het team van La Passerelle bestaat uit bekwame vaklieden die u voorzien van een deskundig advies op maat.

Onze experts begeleiden u bij het maken van de juiste keuze, rekening houdend met de omstandigheden van het project, het gewicht van het werktuig dat nodig is bij de bouwwerkzaamheden en met het aantal werknemers dat aanwezig is op de bouwplaats.

La Passerelle past zich aan alle eisen aan en stelt u de beste oplossingen op het gebied van steigerbouw voor.

Een gevestigde naam en concurrerende prijzen

Dankzij de ruime ervaring en kennis op het gebied van bouw werkt La Passerelle voor talloze gerenommeerde bedrijven. De zaakvoerder houdt van het begin tot het einde toezicht op ieder project en is altijd zelf aanwezig op welke bouwplaats dan ook. Hierdoor kunnen wij u een goede opvolging garanderen, die volledig op uw persoonlijke situatie is toegespitst.

Een enthousiast team van professionals staat tot uw beschikking om uw wensen volledig in te willigen. Met hun nauwgezette manier van werken en hun expertise staan de steigerbouwers van La Passerelle u bij om ieder project te realiseren. De prijzen worden scherp doorberekend en zijn zeer concurrerend. Dat betekent: geen problemen meer met het budget. Wij brengen u een heldere en transparante offerte uit en zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Bij ons gaat alles heel eenvoudig: u weet altijd precies van tevoren wat u gaat betalen.

LA PASSERELLE GARANDEERT U:

Een snelle en goede service

Enthousiaste en hardwerkende professionals

Persoonlijk advies

Een expertise van naam in de bouw

Een groot aanbod in steigers

Perfecte steigers van hoge kwaliteit.

NEEM CONTACT OP MET ONZE PROFESSIONALS EN VERTROUW DE BENODIGDE VOORZIENINGEN VOOR UW WERK OP HOOGTE TOE AAN ONZE EXPERTS.

bottom of page